vrijhoorn

Gevaren van water als je je vrije tijd hier besteed

Als jij je vrije tijd wilt besteden kan je dit op veel verschillende manieren dan ook doen. Zo kan je kijken naar bijvoorbeeld een leuke plas of meer waar je veel dingen kan doen. Je kan hier dan bijvoorbeeld aan het strand zitten en leuke spelletjes doen. Daarnaast kan je hier uitrusten en bijvoorbeeld lekker eten en drinken. Daarnaast kan je in het water dan ook zwemmen en lekker uitrusten. Echter kan je ook kijken naar een rivier en kan je hier natuurlijk hetzelfde doen. Er is dan wel een probleem, dit komt doordat er gevaren zitten in het zwemmen in water. Zo heb je in een rivier vaak dan ook dingen die gevaarlijk kunnen zijn. Ten eerste heb je stroming in het water. Deze kan er dan voor zorgen dat je niet goed kan zwemmen en meegenomen kan worden door een stroming. Hier kan je dan ook door verdrinken en kan je heel moe worden in een stroming. Het is dan van belang dat je hier gebruik van maakt en met de stroming mee kan zwemmen. Dit zorgt ervoor dat je uit de stroming kan zwemmen en naar een strand kan zwemmen. Ook kan je kijken naar andere dingen die een gevaar worden. Dit kan ook bijvoorbeeld zijn dat het water te koud is. Hierdoor kan je ook minder goed zwemmen.

Andere activiteiten

Ook heb je andere dingen die ervoor zorgen dat jij je vrije tijd kan besteden. Je kan dan bijvoorbeeld kijken naar dingen zoals een uitje. Zo kan je ervoor kiezen dat je naar een dierentuin gaat met vrienden. Daarnaast kan je kijken naar een restaurant en kan je hier lekker eten en drinken. Ook kan je dingen doen die te maken hebben met een sport. Zo kan je voetballen met vrienden of bijvoorbeeld volleybal. Daarnaast kan je bijvoorbeeld veel sporten en is dit goed voor je gezondheid.

Stress is ongezond

Stress kan er voor zorgen dat je veel dingen niet meer goed kan doen. Het kan zo zijn dat je hierdoor je werk niet meer goed kan doen. Het is dan van belang dat je genoeg ontspanning kan maken voor jezelf. Zo kan je ervoor zorgen dat je meer nachtrust krijgt. Op deze manier heb je dan ook meer ontspanning. Ook kan je een hobby uitkiezen die je helpt met het stress wegwerken in je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je beter kan functioneren.

MEER TE WETEN KOMEN

Noord-Holland

Gelderland

rivieren