vrijhoorn

Een weekendje relaxen, wat ga je doen?

Het is weer eens zover: je hebt zin een weekend niks, of beter gezegd in een weekend relaxen. Maar hoe ga je dat weekend dan invullen? Tja, zoveel mensen, zoveel wensen, en zoveel mogelijkheden natuurlijk. Waar de één vooral ontspant door het maken van een lange wandeling en het hoofd leeg maken, wil de ander het liefst zo min mogelijk ondernemen. En terwijl de één het liefst ergens anders ontspant, blijft een ander het liefste thuis, lekker in eigen omgeving. Voor degenen die graag thuis relaxen heeft Elite Wellness een brede keus aan mogelijkheden.

Uitslapen en thuis relaxen

Een weekend relaxen kan bijvoorbeeld beginnen met heerlijk uitslapen, want er hoeft helemaal niets vandaag. Een ontbijt op bed doet het ook altijd goed. En hoe zou het dan zijn als je daarna zo de sauna in kon stappen, om verder te ontspannen? Het luie zweet druppelt van je af, en je bent meteen heel blij met de keuze die je voor dit weekend hebt gemaakt. Maar ook een Spa in je eigen tuin wordt steeds populairder. Met een jacuzzi kopen maak je dan ook de beslissing om veel vaker van dit soort relaxweekendjes te hebben.

Afkoelen onder de douche

Na een tijdje in de sauna of jacuzzi ben je waarschijnlijk wel toe aan een verfrissende douchebeurt. Dat kan in je eigen badkamer, met of zonder regendouche, maar je zou ook een buitendouche kunnen installeren. Daarna ga je lekker languit in een relaxfauteuil of op een ligbed liggen. We kunnen je trouwens vertellen dat een hangmat ook bijdraagt aan de ultieme relaxbeleving. En na een tijdje ‘hangen’ spreekt een nieuw rondje sauna of jacuzzi je vast wel weer aan.

Jouw thuisspa

Zo kan een weekendje relaxen er dus voor jou uit zien, als je bereid bent om te investeren in een sauna of jacuzzi van Elite. Heb je liever een hottub of andere wensen? Alles is mogelijk, en voor elk budget zijn er mogelijkheden. Besef ook dat als je eenmaal thuis een jacuzzi hebt, je er vaker van gaat genieten. Vertrouw er ook maar op dat vrienden nog liever dan voorheen even langs komen.